Thursday, May 26, 2011

Perang

Peperangan akan berlaku.

Saya akan berperang, perang yang akan meyimpan segala sejarah silam. InsyaAllah...

Minggu ini berlangsung beberapa aktiviti yang membuatkan saya tidak duduk diam. Taklimat Akta di UiTM Segamat, Johor Bahru dan Kuala Pilah. Minggu hadapan saya dijangka ke Putrajaya, bertemu Ketua Pengarah yang baharu dilantik mengetuai JAWHAR. Minggu hadapan juga kuliah akan bermula. Minggu hadapan juga saya akan mendapat jawatan baharu dan bilik baharu dengan tanggungjawab baharu.

Saya akan berperang. Saya akan membuka buku baharu...

Searched for the words
To describe Your beauty
No matter how i tried
No words seemed worthy
Struggled to find
The right words for You
Words just fail to describe
What's deep inside
SubhanAllah, walhamdulillah, La ilahaillAllah, Wallahuakbar

NO WORD IS WORTHY- SAMI YUSOF

2 comments:

nurMujahidah said...

salam puan, terima kasih sebab bagi B+ paper law saya....saya nak jumpa puan dekat bilik selalunya lampu tutup...tapi puan tulis dah pindah bilik ye?tahniah atas kenaikan pangkat...doakan saya ye...

Anonymous said...

Assalamualaikum sahabat,
Wow..naik pangkat? Alhamdulillah..tapi, tanggungjawab pun lebih jugak lah kan.Bila ke putrajaya? Anyway, u mention something about beauty in your blog. Tak sabar nak kongsi tips dengan ani.

Beauty is healthy,
Kak Tini.